Print omvat fysieke marketingcampagnes. Ter aanvulling op online communicatie om het bereik te vergroten. Maar tevens als welkome afwisseling op de toenemende online advertising. Wij maken graag mooie Print-producten en dan natuurlijk op basis van ons KICK DNA.

Aandacht trekken

Binnen het pakket Print vallen onder meer Advertenties in tijdschriften en kranten, POS-materiaal, Flyers, Brochures en Posters. Wanneer goed gemaakt en verspreid zijn dit flinke aandachttrekkers die zeker resultaat behalen onder jouw publiek.

Meten is weten

Onze KICK DNA-werkwijze vormt de blauwdruk voor het maken van offline communicatie. Allereerst vergaren wij Inzichten over jouw bedrijf, het product, de dienst, de doelgroep, de markt en het medialandschap. Vervolgens bepalen we de Creatieve eisen en de KPI’s. Is alles duidelijk in kaart gebracht? Mooi, onze ontwerpers weten wat hen te doen staan en gaan aan de slag.

Creatief ontwerp

Top! De campagne is gereed. Laten wij ter illustratie uitgaan van een Poster. Dankzij alle vooraf onderzochte informatie en onze getalenteerde ontwerpers ligt er nu een gaaf product. Maar, of het perfect is weten we nog niet. Wij zijn dus niet klaar. Nu gaan wij uitvinden of de Poster de doelgroep aanspreekt en motiveert om tot een actie over te gaan. Wij laten de Poster daarom testen bij een relevante, onafhankelijke testgroep.

Wanneer goed gemaakt en verspreid zijn dit flinke aandachttrekkers die zeker resultaat behalen onder jouw publiek.

Optimale campagne

De sample groep mag zich uitleven in kritische feedback op de Poster. We Analyseren evenwel de resultaten op de gestelde KPI’s. Deze informatie gebruiken we om de Poster te verbeteren. Wij brengen daarna een herziene versie van de Poster terug de sample groep in, waarop wij wederom respons verwachten. Deze cyclus doorlopen wij zo vaak als nodig, tot wij zeker weten dat een geweldige Poster optimaal resultaat haalt bij jouw doelgroep op zijn KPI’s, zoals naamsbekendheid en herkenbaarheid. Dan pas mag de Poster de straat op! Zo doen wij dat ook met Advertenties, Brochures, Flyers, POS-materiaal etc.